Industrial automation

Automatisering is de laatste jaren steeds belangrijker geworden in de productie- en procesindustrie. Logisch, door te automatiseren kan een productieproces worden versneld en kunnen kosten worden bespaard. Met andere woorden: automatisering optimaliseert het bedrijfsproces. Wilt u uw bedrijfsproces automatiseren? Wolfs Technical Solutions kan u ondersteunen. Wij bieden oplossingen om uw proces zo efficiënt mogelijk in te richten. Van het ontwerpen van besturingssoftware tot het aanpassen van bestaande installaties. Wolfs Technical Solutions regelt het.

Installatie

Geen proces is hetzelfde. Daarom levert Wolfs Technical Solutions altijd maatwerk. Wij ontwerpen niet alleen compleet nieuwe installaties, maar kunnen uw bestaande machines ook aanpassen. Denk aan het maken van machinedelen of besturingskasten.

Paneelbouw

Wolfs Technical Solutions is gespecialiseerd in het bouwen van panelen en besturingskasten. Op basis van uw wensen maken we een ontwerp in E-plan.  Voor de bouw maken we gebruik van de meest moderne technieken. Natuurlijk vindt er ook een vakkundige montage op locatie plaats.

Retro-fit

Is uw installatie onbruikbaar omdat uw besturingspaneel verouderd is en essentiële componenten daardoor niet meer leverbaar zijn? Dan vervangen we het paneel door een modern alternatief met nieuwe software. Hiervoor hoeft de installatie niet aangepast te worden. Dan kunt u nog jaren vooruit met uw machine.