Werk jij graag aan de mooiste technische installaties en machines? Loop jij warm voor uitdagende vraagstukken en wil je met jouw technische deskundigheid het verschil maken voor klanten? Houd je daarnaast niet van een standaard werkdag? Dan ben jij de monteur die wij zoeken!

Ter uitbreiding van ons team vragen wij per direct een:

Monteur

Dit ga je doen

Voor een monteur bij Wolfs Technical Solutions is geen dag hetzelfde. Je bent verantwoordelijk voor de installatie en het onderhoud van machines en installaties, of delen daarvan. Dit kunnen elektrische- of mechanische installaties en machines zijn. Hiervoor reis je af naar onze klanten in de regio, maar natuurlijk werk je ook regelmatig in onze werkplaats in Tilburg. Naast de installatie en het onderhoud van besturingskasten en machines ben je verantwoordelijk voor de onderhoudsplanning. Deze planningen beheer je zelf. Met jouw servicegerichte houding weet jij de verwachtingen van onze klanten keer op keer te overtreffen.

Dit zijn wij

Aangenaam, wij zijn Wolfs Technical Solutions. Een dynamische organisatie in de industriële automatisering. Al bijna dertig jaar werken we voor klanten in de voedsel-, textiel- en kunststofverwerkende industrie. We bieden oplossingen voor industrieel-technische vraagstukken op het gebied van software- en hardware engineering, industriële automatisering en panelenbouw. Dat doen we met een enthousiast team van engineers en monteurs. We kenmerken ons door onze no-nonsense mentaliteit: we doen wat we beloven en we leveren kwaliteit en maatwerk.

Wie ben jij?

Onze ideale kandidaat:

Heeft mbo werk- en denkniveau (bijvoorbeeld mechatronica of industriële elektrotechniek)
Heeft kennis van en ervaring met:
Het maken en aansluiten van besturingskasten
Mechanisch onderhoud
Installeren van machines
Is in het bezit van rijbewijs B
Heeft geen 9 tot 5 mentaliteit

Wat krijg je van ons?

Een uitdagende baan met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
Een goede pensioenregeling (CAO klein metaal)
Werk in een jong, dynamisch team met korte lijnen
Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen

Meer weten of solliciteren?

Wil je meer weten over de functie van monteur? Tommy Wolfs staat je graag te woord. Bel of mail naar 06-23507826 of Tommy@wolfs-ts.nl. Wil je direct solliciteren? Stuur je cv en motivatiebrief dan naar Info@wolfs-ts.nl en wie weet maken we binnenkort kennis onder het genot van een kop koffie.